lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tuleehan tuolta se toinen päivä, kun on kepeät askeleet




Sunnuntaina noin neljän tunnin unien jälkeen, jonka voi ehkä hieman naamasta huomatakkin. Yllättävän nopeesti väsymyksestä kyllä selvis parin siiderin voimin, ja pitihän sitä että jakso mennä pomppimaan Vartiaisen kanssa.


Sain lauantaina ihanan palovamman tupakasta, ei se onneks kipee ollu vaikka mukavan rakkulan siihen pukkaskin, ennakoin kuitenkin sen puhkeamisen ja kävin ensiapupisteessä putsauttamassa ja suojaamassa sen.









Ellie Goulding oli kyllä hirmu kiva. Kännykäkuva kun ei saanu kuulema ottaa järkkärillä.


Jos kattoo tarkkaan niin näkee Julma-Henrin tuolla valkee kommandopipo päässä, se kävi vaa hirvvee nopeesti heittämässä vähäse jotai tuon Dj Polarsoulin mukana, tää ois ollu kiva käydä kattoo lähempää kokonaan ja kuunnella kaikki vierailevat artistit, mutta oli sen verran tiuhaan tahtiin muitakin hyviä esiintyjiä, että nähtiin vaa loppu tästä ja tällee vähä kauempaa.
Mentiin kyllä myöhemmin tonne rannalle ilman kenkiä tanssimaan kun vika dj soitteli musiikkia (:






Vikana Alice in chains ja sit se loppu ja fiilis oli haikea, 17.7.15 sitten taas mennään.


Maanantaina sitten rannalle aurinkoon, eihän sitä vielä arkihommiin kiinnostanu ruveta ja rusketuskin kaipas tasotusta, vaikka ei se tainnu ees tasottua. En oo mitenkään rusketushalukas ihminen, eikä minuun kauheesti tartukkaan mutta tuon viikonlopun aikana tuli kyllä olkapäihin selkeitä rajoja, ja tuossa tuo teipin jättämä jälki.




Ja vielä viimenen valkoapila-asuste.

Ei kommentteja: